TPU PPF

View as  
 
  • Film bungkus mobil PPU poliuretan PPF, minangka film proteksi sing ora katon ing awak mobil, minangka jinis film plastik generasi anyar ing lapangan dekorasi mobil, bahan utamane yaiku film poliuretan kanthi lapisan sing apik banget, sing isine bahan polimer sing dhuwur. Film bungkus mobil TPU PPF, main kinerja mandhiri. We perusahaan POLYSAN minangka pabrik profesional kanggo film pembungkus mobil PPF sing ngobati awake dhewe ing China.

  • PPF, misuwur ing dekorasi otomatis sing diajukake saiki. PPF digunakake minangka film proteksi ing helikopter rotor helikopter ing militer. Ing taun 1980-an, PPF ditrapake ing balapan mobil kanggo nglindhungi sing rusak sing disebabake dening slashing gravel ing nyopir kanthi kecepatan tinggi. Sawise pangembangan cepet, PPF dadi produksi gaya anyar ing dekorasi mobil. Film proteksi cat Matte TPU PPF minangka salah sawijining jinis PPF. Kami perusahaan POLYSAN minangka pemasok profesional kanggo film proteksi cat PPF ing China luwih saka 10 taun ..

  • TPF Transparan PPF, film proteksi cat mobil jeneng lengkap, minangka jinis film komposit kanggo film TPU, film PET lan lapisan lem perekat, adhesif awake dhewe menyang awak mobil kanggo nyegah pelapukan lan goresan. Kita perusahaan POLYSAN duwe lini produksi diwasa kanggo PPF sajrone pirang-pirang taun, kanthi sistem produk sing cocog lan latihan sing sampurna, minangka pemasok profesional kanggo PPF ing China lan pasar luar negeri sajrone pirang-pirang taun.

 1 
{Kata kunci} kita kalebu dhuwur lan ana ing saham, POLYSAN minangka salah sawijining produsen lan pemasok saka China.Welcome menyang borongan TPU PPF saka pabrik kita, kita bisa nawakake sampel gratis lan layanan khusus kanggo sampeyan.
0086-15858717321
sales@wzpolysan.com
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept