Skylight Film PPF

View as  
 
  • Film TPU anti bledosan atap mobil nduweni peran penting kanggo nglindhungi jendela gendheng mobil. Jendela gendheng mobil minangka bagean sing paling rawan ing kendharaan, sing bakal pecah yen nyerang obyek sing tiba. Film TPU bukti bledosan atap mobil nganggo film basa TPU 7.5mil kanggo nglindhungi driver ing mobil supaya ora cilaka saka slag kaca. Kangge, film TPU bukti bledosan atap mobil kanthi kinerja pamblokiran UV lan ngina panas. Kita POLYSAN nyedhiyakake film TPU tahan ledakan atap mobil kanthi blok UV 99,3%, VLT 74,7%, lan IRR 99%, kualitas stabil lan safety.

  • Skylight TPU Film PPF, dadi luwih populer ing lapangan dekorasi mobil. Skylight TPU film PPF uga dijenengi minangka waja es skylight kanggo film proteksi jendela atap mobil,kang siji produk film plastik polimer paling lengkap kanggo nglindhungi driver ing kendaraan saka pamblokiran UV, insulasi panas, lan cooling efektif. Kita POLYSAN perusahaan duwe garis produksi diwasa kanggo skylight TPU film PPF kanggo sawetara taun, karo cocog produk lengkap lan sistem latihan sampurna, punika Supplier profesional kanggo skylight TPU film PPF ing China lan pasar jaban rangkah.

 1 
{Kata kunci} kita kalebu dhuwur lan ana ing saham, POLYSAN minangka salah sawijining produsen lan pemasok saka China.Welcome menyang borongan Skylight Film PPF saka pabrik kita, kita bisa nawakake sampel gratis lan layanan khusus kanggo sampeyan.
0086-15858717321
sales@wzpolysan.com
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept