Warta Industri

  • Film TPU minangka bahan film plastik polimer kanthi resistensi nyandhang dhuwur, tahan minyak lan tahan tuwa sing digawe kanthi leleh elastomer termoplastik poliuretan ing suhu lan tekanan dhuwur liwat proses casting. Film TPU nduweni macem-macem kekerasan (60HA -85HD), dipérang dadi film TPU poliester (foil TPU ester) lan film TPU polieter (foil TPU eter). Kapadhetan relatif film TPU polieter rada cilik tinimbang film TPU poliester, sing nduweni karakteristik tahan suhu sing beda.

    2024-03-11

  • Film TPU ireng, digawe kanthi nambahake materi karbon ireng menyang bahan baku partikel elastis termoplastik TPU, sing tahan cahya, lan njaga resistensi nyandhang, anti banyu lan perlindungan lingkungan kaya film TPU normal.

    2024-03-03

  • Beda saka film TPU casting biasa, film TPU blister njamin ora break sak proses vakum blister, minangka tambahan saka agen toughening, kang nemen nyuda sampah saka materi blister lan biaya produksi kayata mati kualitas.

    2024-02-11

  • Proses blister minangka teknologi thermoforming plastik sing ngetokake film pengepakan plastik nganti suhu tartamtu, banjur nempel ing permukaan cetakan lan nggunakake adsorpsi vakum kanggo thermoform. Proses blister vakum digunakake ing kemasan, alat tulis, dolanan, pariwara lan aplikasi liyane. Film pengepakan plastik dipérang dadi rong kategori: termoplastik lan plastik termoset, sing miturut prilaku dadi panas. Umume bahan sing digunakake kanggo proses thermoforming blister yaiku film plastik termoplastik, kayata PVC, PET, TPU, lsp.

    2024-02-08

  • Proses produksi film plastik nuduhake proses bahan mentah plastik dadi film plastik, film alus lan film kaku, kalebu persiapan bahan mentah, leleh, ekstrusi, pendinginan, peregangan, rolling. Proses produksi umum film plastik kalebu extrusion, blowing, calendering, casting lan stretching.

    2024-01-28

  • Tingkat shrinkage film TPU nuduhake persentase owah-owahan ukuran sajrone proses pemanasan lan peregangan. Shrinkage minangka indikator kinerja sing penting, sing bisa mengaruhi efek panggunaan lan kesulitan pangolahan materi film TPU.

    2024-01-17

0086-15858717321
sales@wzpolysan.com
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept