Lembar Film Anti-Kabut Lembar kanggo Shield Topeng Pasuryan Shield
  • Lembar Film Anti-Kabut Lembar kanggo Shield Topeng Pasuryan ShieldLembar Film Anti-Kabut Lembar kanggo Shield Topeng Pasuryan Shield
  • Lembar Film Anti-Kabut Lembar kanggo Shield Topeng Pasuryan ShieldLembar Film Anti-Kabut Lembar kanggo Shield Topeng Pasuryan Shield

Lembar Film Anti-Kabut Lembar kanggo Shield Topeng Pasuryan Shield

Lembar film anti-kabut pedhot minangka bahan utama kanggo tameng topeng pelindung, mblokir transmisi tetesan lan infeksi kasebut. Kita pabrik nyedhiyakake lembar film anti-kabut pedhang kualitas apik kanggo tameng topeng protèktif, ukuran sing disesuaikan, lan film lapisan BOPP opsional, rega sing berpatutan, properti sing apik, memenuhi syarat sing beda.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1.Produksi Pengantar

Lembar film anti-kabut kabut minangka bahan utama kanggo tameng topeng pelindung, mblokir transmisi tetesan lan infeksi .PET film, uga dijenengi film poliester, film polietilena terephthalate, minangka plastik plastik polimilik lengkap, transparansi sing cetha banget. nggilap dhuwur, terus kenceng hawa lan bukti kelembapan, sing ramah lingkungan, ora beracun, tahan kimia, kekuatan tegangan sing kuwat, lan angel. Kita pabrik nyedhiyakake lembar film anti-kabut pedhang kualitas apik, film lapisan BOPP opsional, rega sing cukup, kanthi nggilap, lapisan seragam, tanpa kedutan, pinhole lan gelembung, disesuaikan kanggo dimensi, cocog karo syarat sing beda.

2.Produk Parameter

Jeneng Produk

Lembar Film Anti-Kabut Lembar kanggo Shield Topeng Pasuryan Shield

Materi

PET

Transparan

Gampang Super

Kekandelan

0,15 mm "1,20 mm

Jembar

Max.700mm

Length

Selaras

MOQ

1000kgs

Werna

Selaras

Proses

Casting

Intine kertas

Tabung kertas 3â €

Kelas anti-UV

1,35g / cm3

Rincian kemasan

Kertu EPE / Kerajinan + Film plastik

Nyawiji Titik

225â "ƒ

3. Aplikasi Produksi

Lembar film anti-kabut pedhot ditrapake kanggo nutupi, tameng pasuryan pelindung.

4.Produksi Rincian

Lembar film anti-kabut kabut khusus kanggo dimensi, lapisan film BOPP kanggo pasuryan tunggal utawa pasuryan ganda.

5.Produksi Kinerja

Lembar film anti-kabut sing digunakake kanggo tameng topeng pelindung, minangka kinerja sing apik kaya ing ngisor iki:
5.1 Kekuwatan tegangan, lan angel
5.2 Ora beracun, sehat, ramah lingkungan, tahan kimia
5.3 Keamanan, daur ulang, anti-kabut
5.4 Anti-UV, anti lengket
5.5 transparansi super jelas

6.Deliver, Pangiriman

Pengiriman: miturut segara, kanthi udhara, kanthi kereta api opsional.
Tuladha: lembar film PET ukuran A4 ing amplop
Paket: Sponge + inti inti + Film Grinding
Wektu pangiriman: 15-20 dina, miturut urutan kasebut

7. Layanan Kami

Sampel gratis bisa ditampa
Syarat pembayaran: T / T, L / C, Western Union, Paypal etc.
OEM kasedhiya




Hot Tags: Lembar Film Anti-Kabut Lembar kanggo Perisai Topeng Topeng Proteksi, China, Produsen, Pembekal, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Disesuaikan, ing saham, Sampel Gratis

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
0086-15858717321
sales@wzpolysan.com
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept