Film TPU transparan

Film TPU transparan, transparansi sing super cetha, dhuwur nggilap, kanthi kinerja tahan minyak, anti-calar, kekuatan mekanik dhuwur lan kekuatan elastis, ora beracun, biodegradasi lan lingkungan, kanthi aplikasi sing wiyar.

View as  
 
  • Film TPU, bahan utama polyurethanes termalopoli TPU, kanthi kinerja tahan minyak, anti-calar, kekuatan mekanik dhuwur lan kekuatan elastis, ora beracun, biodegradasi lan lingkungan, kanthi aplikasi sing wiyar. Kita pabrik nyedhiyakake film TPU anti-kuning kanthi kualitas apik, anti-UV kelas ndhuwur ing ndhuwur 4, khusus kanggo warna, pola, ukuran, kekerasan.

  • Film TPU kembung, digunakake kanggo umur kita. Film TPU, bahan utama polyurethanes termalopoli TPU, kanthi kinerja tahan minyak, anti-calar, kekuatan mekanik dhuwur lan kekuatan elastis, ora beracun, biodegradasi lan lingkungan, kanthi aplikasi sing wiyar. Kita pabrik nyedhiyakake film TPU inflatable kualitas apik ing China lan pasar internasional, khusus kanggo warna, pola, ukuran, atose.

  • Pabrik kita yaiku produsen profesional ing China kanggo film TPU. Film TPU suhu kanthi suhu dhuwur yaiku film polimer teknologi tinggi, digunakake ing pasar sandhangan, alas kaki lan tas cilik. Uga dijenengi film suhu dhuwur kanthi jahit dhuwur ing pasar sepatu olahraga. Film TPU suhu suhu rendah minangka film komposisi, film TPU suhu suhu komposit kanggo lapisan permukaan lan suhu ngisor film TPU lapisan rendah berlamina karo bahan liyane. Kita nyedhiyakake film TPU suhu suhu kanthi suhu kanthi pola, pola, ukuran lan atose. Aku ngarepake dadi pemasok plastik sampeyan ing China.

  • Film TPU sing bisa dicithak digawe saka film TPU sing jelas lan film TPU foggy, nganggo kertas membran kosong, lan nggunakake teknologi percetakan multisolor, nggawe lan nyithak macem-macem pola pola ing permukaan film TPU, anti banyu, kelembapan kelembapan sing dhuwur, pangerten visual sing apik banget kanggo pangguna. Pabrik kita yaiku produsen profesional ing China kanggo film TPU sing bisa dicithak. Aku ngarepake dadi pemasok plastik sampeyan ing China.

  • Film TPU, nduweni peran penting kanggo industri tekstil ing sawetara taun kepungkur. Film TPU sing bisa ditetepake kanthi banyu dilapis ing kain dhasar, lan nyedhiyakake kepenak, nglindhungi para estetika kanggo pangguna. Kita pabrik nyedhiyakake film TPU sing apik anti banyu kanthi kualitas anti banyu ing China suwene 10 taun, kanthi kelembapan kelembapan sing dhuwur kanthi proses extrusion, lan banjur laminate karo kain dasar, muter fungsi kaya membran diaphragmatic, anti banyu lan ambegan.

  • Film TPU, bahan utama yaiku bahan butiran termoplastik TPU, digawe kanthi kalender, ngunek, proses casting. Film TPU, njaga fitur sing ramah lingkungan minangka bahan mentah, produk plastik film TPU bakal dikuripake sajrone 3 taun. Saiki, masarakat luwih menehi perhatian marang masalah lingkungan. Lan TPU sing ramah lingkungan dadi salah sawijining plastik polimer lingkungan utama ing abad kaping 21.Kami pabrik nyedhiyakake lembar film TPU bermutu kanthi kualitas tinggi ing China suwene 10 taun, disesuaikan kanggo warna, pola, dimensi, kekerasan, ketemu karo kahanan kerja sing beda-beda.

 1 
{Kata kunci} kita kalebu dhuwur lan ana ing saham, POLYSAN minangka salah sawijining produsen lan pemasok saka China.Welcome menyang borongan Film TPU transparan saka pabrik kita, kita bisa nawakake sampel gratis lan layanan khusus kanggo sampeyan.
0086-15858717321
sales@wzpolysan.com
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept