Film PVC

Kita ngasilake film PVC sing fleksibel: film PVC sing jelas, film PVC sing super jelas, film PVC sing digawe saka, film PVC warna, warna PANTONE sing disesuaikan, pola, kekerasan 22PHR-60PHR, ketebalan 0.05mm-3mm, ketemu ROHS / REACH / CA65 / NON -P / EN71-III / BPA gratis.

View as  
 
  • Kita nyedhiyakake film PVC transparan super super transparan sing berkualitas tinggi sajrone 10 taun. Kita ngrampungake produk film PVC alus sing transparan super cetha kanthi kinerja anti-kuning, statis, anti-statis, tahan beku, pelekat mandiri lan anti UV, lan liya-liyane film PVC lembut super jelas sing ketemu karo ROHS / REACH / CA65 / NON-P / EN71-III / BPA gratis, safety mutlak kanggo pangguna.

  • Kita minangka produsen profesional kanggo muter film PVC fleksibel super cetha ing China. Kita nggawe macem-macem jinis film plastik polimer, produk bahan polimer, kalebu film PVC fleksibel, film plastik PET, plastik plastik TPU plastik diproses.Ing film film PVC fleksibel super langit sing jelas. -III / BPA gratis, jaminan kualitas.

  • Crystal vinyl film sing jelas minangka salah sawijining produk utama sing diwenehake pabrik. Pabrik kita ngladeni awake dhewe kanggo ngasilake film vinyl kristal sing alus lan adol kanggo ngawasi pasar, Asia Kidul-Wétan, Eropa, Afrika.

  • Kita nyedhiyakake rol film PVC super tipis super tipis sajrone 10 taun. Pabrik kita ngladeni awake dhewe kanggo nggawe produk lancip film HDC alus sing tipis 0.1mm super lan adol menyang pasar lokal lan pasar internasional. Film PVC 0.1mm super jelas sing paling jelas ketemu ROHS / REACH / CA65 / NON-P / EN71-III / BPA, gratis kanggo pangguna.

  • Lembar film PVC 2,5mm super jelas yaiku desain anyar, iki kalebu film laminasi PVC. Bahan utama yaiku PVC, yaiku bahan ijo, non-beracun lan daur ulang. Film PVC lamination sing cocog diwenehake karo sistem kualitas ISO9000 lan sistem manajemen lingkungan ISO14001.

  • Film PVC super antistatik alus sing jelas ana ing pasar China. Lumahing film PVC antistatik alus dissipative statis. Negara dissipative statis ngindhari pertuduhan ing permukaan film PVC alus sing bisa ngasilake percikan sing mbebayani. Kita ngasilake film PVC antistatic alus PVC sing tundhuk karo sistem kualitas ISO9000 lan sistem manajemen lingkungan ISO14001.

 12345...6 
{Kata kunci} kita kalebu dhuwur lan ana ing saham, POLYSAN minangka salah sawijining produsen lan pemasok saka China.Welcome menyang borongan Film PVC saka pabrik kita, kita bisa nawakake sampel gratis lan layanan khusus kanggo sampeyan.
0086-15858717321
sales@wzpolysan.com
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept