Film PET

Film PET, uga diwenehi film poliethelin terephthalate. Lembar film PET, kanthi resistensi tahan panas, resistensi kimia, kekarepan dhuwur lan insulasi listrik, ditrapake kanthi rekaman magnet, bahan fotografik, insulasi listrik, film industri lan paket.

View as  
 
  • Film PET, uga diwenehi film poliethelin terephthalate. Lembar film PET, kanthi resistensi tahan panas, resistensi kimia, kekarepan dhuwur lan insulasi listrik, ditrapake kanthi rekaman magnet, bahan fotografik, insulasi listrik, film industri lan paket. Pabrik kita nyediakake lembar film transparan transparan transparansi super kualitas super, nggilap, lapisan seragam, tanpa kedutan, pinhole lan gelembung.

  • Film PET, uga diwenehi film poliesterester, film poliethelin terephthalate. Film PET, minangka jinis film packing komprehensif, transparansi sing super cetha, dhuwur nggilap, terus kenceng udara lan bukti kelembapan, sing digunakake digunakake kanggo ngemas bahan, blondosan kothak wadhah panganan kelas blister. We pabrik nyedhiyakake film thermoforming blister packing plastik film film, sing didadekake khusus kanggo ukuran, warna, cocog karo kahanan kerja sing beda-beda, nyana dadi pemasok plastik sampeyan ing China ing mangsa ngarep.

  • Lembar film anti-kabut pedhot minangka bahan utama kanggo tameng topeng pelindung, mblokir transmisi tetesan lan infeksi kasebut. Kita pabrik nyedhiyakake lembar film anti-kabut pedhang kualitas apik kanggo tameng topeng protèktif, ukuran sing disesuaikan, lan film lapisan BOPP opsional, rega sing berpatutan, properti sing apik, memenuhi syarat sing beda.

 1 
{Kata kunci} kita kalebu dhuwur lan ana ing saham, POLYSAN minangka salah sawijining produsen lan pemasok saka China.Welcome menyang borongan Film PET saka pabrik kita, kita bisa nawakake sampel gratis lan layanan khusus kanggo sampeyan.
0086-15858717321
sales@wzpolysan.com
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept