Film PVC Bener

Produk film PVC sing jelas, proses kalender, kanthi tegangan, transparansi sing dhuwur, tanpa distorsi, tandha arus, lan iwak cilik, kualitas apik, rega cukup.

View as  
 
  • Kita nyedhiyakake lembar vinil film PVC alus sing berkualitas kanthi normal sajrone 10 taun suwene. Kita ngasilake film PVC alus sing jelas, 0.05mm tipis, lan ketebalan Max ketebalan 2.5mm. We adol lembaran vinil film PVC alus sing normal ing saindenging jagad. Muga-muga bisa nggarap sampeyan cedhak.

  • Kita nyedhiyakake film PVC fleksibel sing cetha kanthi berkualitas tinggi kanthi pirang-pirang taun ing pasar lokal lan internasional. Pabrik kita pengabdian kanggo ngembangake lan sukses ngasilake film PVC fleksibel normal sing jelas 5,5mm. 0,05mm film PVC fleksibel cetha sing jelas banget populer ing aplikasi urip kita.

  • Pabrik kita profesional kanggo ngembangake lan ngasilake sheet film plastik plastik PVC plastik 2.5mm sing normal sajrone pirang-pirang taun. Kita nyedhiyakake lembar film PVC plastik plastik PVC sing bermutu kanthi kualitas tinggi ing pasar China lan pasar internasional. Kita pengabdian kanggo nggoleki lan ngembangake 0.05mm tipis lan tipis ketebalan 2.5mm. Proses tanggalan ndadekake film PVC plastik plastik alus sing jelas kanthi transisi, kuat tensile, peralihan sing apik.

  • Film PVC, bahan utama yaiku polyvinyl klorida, warna-warni, anti karat lan awet. Kita nyedhiyakake film PVC fleksibel non-beracun kanthi kualitas tinggi ing China kanthi plasticizer sing berkualitas ing produksi film PVC. Film PVC fleksibel transparan sing ora beracun njaga kinerja inflamasi sing apik, endurabilitas tensile sing dhuwur marang iklim, penuaan lan kimia, uga stabilitas.

  • Werna film PVC lembut transparan sing normal banget populer sajrone urip. Perabotan 40% dilapisi film PVC sing lembut, kanthi pola warna, macem-macem biaya, lan entheng, penebat panas, pengawetan panas. Film PVC, bahan utama polyvinyl klorida, kanthi aditif, plasticizer, kumpulan master warna, dadi film film PVC lembut transparan. Kita nyedhiyakake film alus transparan transparan normal, warna disesuaikan karo warna PANTONE.

  • Film vinil halus sing jelas banget populer sajrone urip. Film vinyl alus sing jelas kanthi jelas yaiku kanthi taktik alus, tembus, tanpa cahya sing cetha lan nggilap, mupangate kanggo mripat. Kita ngasilake film vinyl matte alus, kanthi kekerasan sing beda 22P-60P, macem-macem warna lan pola sing beda kanggo nyarap kahanan sing beda.

{Kata kunci} kita kalebu dhuwur lan ana ing saham, POLYSAN minangka salah sawijining produsen lan pemasok saka China.Welcome menyang borongan Film PVC Bener saka pabrik kita, kita bisa nawakake sampel gratis lan layanan khusus kanggo sampeyan.
0086-15858717321
sales@wzpolysan.com
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept